Solnedgång

Tänk att ljuset har åtevänt så att man kan ta bilder på kvällen efter jobbet, så underbart!!! Promenad vid havet till vågornas brus är mitt bästa sätt att fylla på energi, hur gör ni?
Jag som badar från april till oktober blir sugen på att hoppa i.
De här underbara blommorna var målet för min runda, visst är de söta. Svårt att återge färgen på bild, ha en bra kväll!!!!

Goddag!

Vill visa några bilder från hönsgården, mina "gamla hönor", dom nya får ni se en annan dag de har blivit ganska stora nu.
Svart julros.
Kameliaknoppar vågar man tro att de slår ut? Tror den är polkagrisrandig. 
Mitt nya projekt att sticka poncho börjar gå mot sitt slut. Hittade idén som jag modifierat lite i Ullstinas blogg, tack för det. Nu väntar en härlig eftermiddag då en liten hjälpreda kommer på besök! Ha det bra!!!!
 

Vår?

Idag har jag varit ute i trädgården hela dagen jisses vad mycket man vill göra när solen skiner.
Några av blommorna på ängen, min dotter har tagit bilden det syns hon är så duktig på att fotografera!
Hönorna har jordbadat och solat.
Ett litet fynd, antikt påskägg i miniformat, endast 8 cm stort.
Sist men inte minst Filifjonkan som är dotter till min Spooky och bor hos våra vänner, vi träffade henne när vi var hos dem och åt middag igårkväll. Hon är så vacker jag är så stolt över min egen uppfödning.
 
 
Filifjonkan är lik sin mamma fast en annan färg. Ha det bra!!!!
 

Helgens bestyr

 
I helgen var jag och köpte en ny kamera, har haft lite otur med mina kameror så länge nu har jag "harvat" mig fram med en gammal modell. Jag har inte kunnat zooma eller ta närbilder så nu hoppas jag på bättre bilder i bloggen. Ni får väl se om det märks skillnad?
Jag tjuvstartade våren med penseer som fick pryda mitt gamla slagbord, sååå söta.
I trädgården blommar massor av snödroppar och krokus. Hoppas på fint väder nu ska löven bort.
Tomatplantor och chili trivs på verandan.
Jag har provat på att göra eget bodybutter, väldigt lätt att göra.
Smält cocosolja och någon neutralolja tex olivolja, rapsolja i en gryta låt svalna tills det stelnar i kanten och blir grumligt, vispa sedan fluffigt precis som när du vispar grädde men det tar längre tid. Proportionerna på oljorna ska vara 75% cocosolja och 25% neutral olja. Jag tog olivolja med mynta som jag gjorde i somras.
Återvinning på hög nivå jag använde en tom burk som tidigare innehöll bodybutter. Hudvårdsprodukter man kan äta.  Bodybutter som fungerar bra lite fetare än det jag köpt, huden så mjuk, bara att prova. Lycka till!
 
 

RSS 2.0