En känsla av påsk!

Idag har vi äntligen hämtat hem våra nya kycklingar, sex aracuana och två welsumer. Aracuanan är en sk grönvärpare medan welsumer lägger bruna stora ägg.
 
Welsumer kycklingarna var ett impulsköp :).
En av varje, lika bedårande båda två.
Gissa vad? Jag fick arton aracuana ägg, jag blev sååå glad, de är så  fina. Nu ska jag blåsa ur ägg så det står härliga till att ha i påskriset. Ha det bra!!!!!

Kommentarer
Postat av: Erikslundsliv

Hej! Jag hittade dig! Blev nyfiken när det stod anonym i din kommentar på min blogg "Erikslundsliv". Så kul med höns och kycklingar, jag har varit sugen på det länge men inte kommit till skott än. Nu har vi "bara" vår gamla goa katt att mysa med men jag känner att det vore kul med några pickande hönor på gården. Vi får väl se när det kan bli av. Det ser mysigt ut hos dig och så kul med ljusstöpningstraditionen!
Ha det gott! /Ann

Svar: Hej! Kul att du hittade hit. Höns är så enkla att sköta och ger så mycket tillbaka som att de är sååå hemtrevliga och ger fantastiska ägg! Jag kan varmt rekomendera höns som sällskapsdjur. Hälsar Maria
Lantlivs Mia

2015-02-08 @ 19:47:26
URL: http://erikslundsliv.blogspot.se
Postat av: Kerstin Johansson

Hej!
Vad roligt att få se allt fint som du har runt dig! Vilken skatt och lilla blå som är så fin och de underbara små kycklingarna;)
Ha det gott!

Svar: Hej Kerstin! Du är så välkommen som min speciella gäst!!!!
Kram Maria
Lantlivs Mia

2015-02-09 @ 20:23:30
Postat av: Kerstin Johansson

Hej Maria!
Tack för att jag får vara din speciella gäst!!!
Ser fram emot att läsa mer:)
Kram Kerstin Mush Mush!



gäst!!!!

2015-02-10 @ 18:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0