Lite av varje

Vi fick en persika på det ena av persikoträden, vi delade den och åt med andakt. Persikan smakade så gott men doften var kanske det bästa, solmogen persika, en helt annan division än de man köper i affären.
En glimt av mitt färdiga lapptäcke. Jag hittade tyg att fodra med samma tyg som jag kantat med för 20kr på loppis. Gör man ett lapptäcke är ju tanken att det ska göras av rester.

Kommentarer
Postat av: Margareta

Hej!
Det måste vara något spec. Med att äta egenodlade persika.har du den i växthus?eller på annan skyddad plats.
Jag är mäkta imponerad av hur fort du sytt ett lapptäcke.det ser verkligen fint ut.jag blir inspirerad....Har du sytt det på maskin.
Min arbetslust har inte varit stor i värmen,har inte orkat.jag trivs nog bästmed att vara igång lite annars.idag har jag jobbat extra på mitt gamla jobb.och idag är det lite svalare....sköööönt.

Ha det så bra!
Kram Margareta

Svar: Hej Margareta!Jag har två persikoträd på friland båda är ganska nyplanterade det som bar frukt satte jag förra hösten. Det trädet står mot en växthusvägg på utsidan. Det är Mandelmanns som inspirerat mig har du aldrig varit där kan jag rekommendera ett besök. I våras när vi var där blommade persikor aprikoser och mandelträd. Snart åker vi dit igen och beundrar de färdiga persikorna. lapptäcket har jag sytt på maskin det är inte så stort men det var ett kul projekt.
Ha der bra!
Kram Maria
Lantlivs Mia

2014-07-30 @ 16:21:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0